WERKPLEKBEHEER

 
 
 

Goed getrainde werkplekbeheerders — voor werkplekken die écht voor je werken


 
 
 

Waarom jij werkplekbeheer nodig hebt? 

Iedereen heeft een werkplek. Of je nu een vast bureau of flexplekken hebt. Of mensen in de buitendienst: die vliegen de hele dag van hot naar her met hun mobiele werkplek. Waar je plek ook is, het is áltijd belangrijk dat je een goede werkplek hebt. Eentje die speciaal voor jou is ingericht, zodat het echt voor jou werkt. Geen rompslomp, geen kostbare tijd verliezen. Maar ook 'in de cloud' gaat er weleens iets mis. Als dat gebeurt, wil je een snelle en goede oplossing. Iemand die naar je luistert, je goed helpt en ervoor zorgt dat hetzelfde probleem geen tweede keer voorkomt. Daarom werken wij met werkplekbeheerders die alles weten van opschonen, beveiligen en updaten. Daarnaast weten ze maar al te goed dat zij het (interne) visitekaartje van je organisatie zijn. Medewerkers met goede werkplekken zijn tevreden medewerkers — dus daar zorgen onze werkplekbeheerders wel voor. Ze komen langs met een lach en gaan pas weer weg als jouw medewerkers ook lachen. Zo is je werkplekbeheer uitbesteden alleen maar een feestje.

 
 
 

 

Drie voordelen van werkplekbeheer

 
 
 

Op je plek op je werkplek

Een nieuwe medewerker aan boord? Gefeliciteerd! Als jij zorgt dat je de papierwinkel regelt, verzorgen wij de werkplek. De plek waar je de meeste tijd doorbrengt en waar je je ook écht op je plek wil voelen. Zo'n plek die netjes is én helemaal werkt. Dat je nieuwe medewerker 's avonds naar huis gaat en tegen iedereen die het maar horen wil zegt hoe goed alles geregeld is. Werkplekbeheerders van Itera — die noemen we ook wel 'de indrukmakers'. Mocht er een keer iets stuk gaan, dan schieten ze meteen te hulp. Niet door je achter je bureau weg te duwen en maar gewoon aan de slag te gaan. Onze werkplekbeheerders vertellen je wat er aan de hand is, hoe ze het oplossen en dát het is opgelost. Hoe dan ook, wanneer dan ook. En dan documenteren ze het ook nog. Hoe makkelijk is dat?

 
 
 

Alles voor een lach

Werkplekbeheerders zijn nodig. Onmisbaar ook, als je een paar goede te pakken hebt. Onze werkplekbeheerders komen niet alleen langs om je werkplek in te richten of je probleem op te lossen. Tien tegen een dat ze je minimaal één keer laten lachen. Het liefst op het moment dat ze weggaan en jij blij bent dat alles fantastisch werkt. Deze mensen zijn goed opgeleid, vriendelijk en geduldig. De werkplekbeheerders hebben de kennis in huis die nodig is. Om een werkplek te realiseren die voldoet aan je eisen, je probleem op te lossen, om je uit te leggen wat er mis is en wat er gaat gebeuren. Want mensen die iets lastigs heel simpel uitleggen, weten precies waar ze het over hebben.

 

Wachten is niet meer van deze tijd

We houden niet van wachten. En niet van mensen laten wachten. Tijd is geld en we willen niet dat jij een deal misloopt doordat je werkplek nog niet klaar is of niet functioneert. Daarom zorgen we ervoor dat jij werkt met werkplekbeheerders die bijdragen aan je bedrijf en productiviteit. Geen honderd wachtenden voor je, geen dagenlange frustratie. Jouw werkplek moet werken en daar werken onze werkplekbeheerders hard aan.

 

 

 
 

 Hoe helpt Itera bedrijven met werkplekbeheer detachering?

“Werkplekbeheer dat gaat als een speer”

Als er iets mis is met je werkplek, dan wil je de oplossing zo snel en zo goed mogelijk. Onze werkplekbeheerders zijn talenten van de bovenste plank. Ze zijn goed opgeleid, gecertificeerd en bijzonder kritisch op eigen werk. Hoe fijn is het als je na het inrichten van je werkplek of na het oplossen van je probleem oprecht vindt dat je goed geholpen bent? Dat je werkplekbeheerders aan een half woord genoeg hebben? Daarom vinden wij klantgerichtheid en communicatie zo belangrijk en zijn we gespecialiseerd in werkplekbeheer detachering. Minstens zo belangrijk is dat de werkplekbeheerders alles wat ze doen vastleggen. Goed documenteren is goud waard — letterlijk en figuurlijk. Doordat op papier staat wat ze deden bij bepaalde incidenten of ‘gewoon als dagelijkse bezigheden’, blijft hun werk voor jou altijd beschikbaar. Ook na het project. Hoe makkelijk is dat?

 

185093-128.png

Kort? Lang? Vandaag? Morgen?

Ons werkplektalent is in te huren en dat is om heel veel redenen heel handig. Het állerhandigst? Dat je meteen een schat aan kennis in huis haalt. En de meeste werkplekbeheerders zijn zelf ook schatten, natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat de werkplekbeheerders goed opgeleid zijn en dat ze op elk moment in jouw organisatie kunnen instappen. Waar, wanneer en zo lang als jij wil — op het project dat jij wil.

3790092-128 (1).png

Kennis is macht én makkelijk

Onze talenten hebben precies die kennis die jij nodig hebt. Ze maken dingen snel eigen, wachten niet tot jij een keer met werk aankomt, maar halen pro-actief het beste uit jouw werkplekken en organisatie. Heerlijk, als je niet zelf alles hoeft te weten, maar het gewoon uitbesteedt.

211793-128.png

Jouw wensen, onze mensen. Prima plan.

Werkplektalent inhuren? Prima plan. Je hele afdeling bemensen of zelfs helemaal overnemen? Wat jij wil. Vertel ons je wensen, dan zorgen wij ervoor dat je voldoende bezetting hebt op de momenten die jij uitkiest. Van een uur ondersteuning tot volledig tot jouw beschikking. Zo werkt onze IT-detachering.

 

 Deze klanten hebben hun supportafdeling gestroomlijnd samen met Itera

 
 
 
 
 

 Zoek jij een partner in het optimaliseren van jouw werkplekbeheer?