Finance detachering

Persoonlijk

Met aandacht voor de persoon, de behoefte binnen de organisatie maar zeker ook de organisatiecultuur kijkt Itera samen met u wat de beste oplossing is. Zo zetten we de juiste mensen op de juiste plek. Wij weten wel wie waarmaakt. Dat is onze kracht.

Snel

Wij staan erom bekend dat we snel schakelen. Concreet betekent dit dat we binnen twee werkdagen minimaal één geschikte kandidaat aanbieden op uw aanvraag. Zo zorgen we dat capaciteitsvraagstukken bij onze opdrachtgevers snel en goed worden opgelost en dat onze kandidaten snel weten waar ze aan toe zijn.

Eigen medewerkers

Itera heeft alles in huis. Een breed netwerk met specialisten in Finance, op elk niveau en elk gebied. Of het nu gaat om ondersteunen, adviseren of begeleiden op management-, strategie- of procesniveau. Deze professionals zijn bij ons in dienst dus we weten wat ze kunnen en we kennen ze persoonlijk.

Schat aan ervaring

"Ik heb een schat aan ervaring. Itera heeft voor mij de juiste opdrachtgevers. Grotere organisaties die worstelen met complexe vraagstukken. Ik geniet van de uitdaging van het interim-werk. Het snel doorgronden van een organisatie en zijn problemen, het bedenken en implementeren van oplossingen."

Wij lossen het op

Itera zet al jarenlang met veel succes de juiste Finance professionals in op de juiste plek. Van Finance & Control tot Risk & Compliance. De constante factor: topmensen met kennis en ervaring.

Onze medewerkers in Finance & Control zijn ervaren financieel specialisten. Goed opgeleid en met ruime ervaring bij uiteenlopende klanten. Lees meer »

Onze credit managementprofessionals zijn goed opgeleid en hebben relevante werkervaring op het gebied van credit management. Plus kennis van alle gebruikelijke softwaresystemen. Lees meer »

Onze Finance professionals in Risk & Compliance zijn analytisch en hebben een uitstekend inzicht in de bedrijfsvoering van onze klanten. Ze zijn onafhankelijk en hebben uitstekende communicatieve vaardigheden. Lees meer »

Itera Finance heeft ervaren financieel specialisten die direct inzetbaar zijn. Hiermee zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen met het vervullen van uw tijdelijke vacature. Wij bieden flexibele professionals op elk functieniveau.
Bent u op zoek naar een vaste medewerker ter ondersteuning van uw organisatie? Dan werven wij nieuw personeel voor u. Na het bespreken van het functieprofiel gaan we aan de slag. Omdat wij er van overtuigd zijn u de juiste match te bezorgen leveren wij deze dienst no cure – no pay.

Toppers

Secretaresse, secretarieel medewerker, directiesecretaresse, managementassistent of office manager. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal ondersteunende toppers. En waar ze ook terecht komen, overal staan kwaliteitsbesef, loyaliteit en flexibiliteit voorop.