Software Ontwikkeling

Tijdelijke ondersteuning

Onze ontwikkelaars zijn ervaren en gecertificeerd. Op basis van een inventarisatie van uw vraagstuk maken wij binnen twee dagen een match met één van onze ontwikkelaars. Natuurlijk is het van belang dat de technische expertise aansluit op de opdracht, maar wij hechten vooral veel waarde aan de matching op het gebied van persoonlijkheid.

Fixed-price of uurtarief

Wij ontwikkelen oplossingen voor device, web of voor mobiel. Optimaal passend voor uw businessvraagstuk. Dat doen wij op basis van detachering tegen een uurtarief of tegen een vaste prijs en binnen een afgesproken tijdschema. U kiest zelf.
Itera heeft in vijf weken een crm pakket op maat gemaakt. Ook onze specifieke wensen vormden geen probleem om de applicatie binnen de afgesproken tijd en met de afgesproken eisen op te leveren.

Talen en omgevingen

Onze ontwikkelaars hebben allemaal hun eigen specialiteit. In hun eigen vakgebied hebben ze allemaal goede kennis van de standaardtechnieken. Daarnaast blijven ze zich ontwikkelen in de laatste technieken.

Onze front-enders beheersen onder andere XHTML/HTML 4/5, JavaScript, CSS 2/3, Jquery, Modernizr en NodeJS. Daarnaast hebben ze kennis van methodieken als waterval, scrum/agile. Ook beheersen ze tools als Git, Subversion etc.

Onze middleware beheerders zijn volledig bedreven in Tomcat, JBoss, Apache, MongoDB, Postgres, Oracle en build- en deploymenttools zoals Maven, Hudson/Jenkins en Subversion/Git.

Onze Java specialisten werken met Spring MVC, JSF, AJAX, XML/XSLT en Java/JEE met grondige expertise in Tomcat, JBoss, Apache, MongoDB, Postgres en Oracle. Als CMS zijn ze onder andere bekend met Alfresco, Hippo en dotCMS.

De .NET specialisten van Itera ICT zijn gericht op object oriëntatie, Microsoft-technologieën (C#, ASP.NET, MVC, VB.NET, WCF, moderne CMS-en zoals EpiServer, Umbraco en Sitecore en natuurlijk Sharepoint. Hun tweede natuur is clean coding.

De PHP developers hebben gedegen kennis van backend PHP (OO), Zend, MySQL, HTML5, CSS3 en MVC en gedegen ervaringen met LAMP of WAMP omgevingen. SVN / GIT, Shell scripting (Bash / Perl) en kennis van modular development en unit testing. CMS systemen als Magento, Drupal, Joomla, WordPress en Expression Engine kennen ze allemaal. Maar stiekem is hun eigen ontwikkelde CMS toch eigenlijk de beste keuze.