Dit is Itera

Wij Weten Wel Wie Waarmaakt

Itera is een succesvolle, betrokken en professionele dienstverlener op het gebied van ICT, Finance en Management Support. Sterk in detachering, werving & selectie en projecten.

Bij Itera staan wij garant voor de ideale match. Met onze persoonlijke aanpak luisteren we goed naar wat onze opdrachtgevers zoeken. Door ons grote netwerk is een match op technisch vlak snel gemaakt. Wij hechten echter minstens zoveel waarde aan een goede combinatie van persoonlijkheden. Omdat wij onze professionals goed kennen, staan wij altijd garant voor deze ideale match.

Binnen twee dagen de juiste match

Itera beschikt over een netwerk met meer dan 3.000 professionals. Daarom garanderen wij binnen twee dagen de juiste professional. Wij kijken niet alleen naar de technische kennis van onze professionals. De persoonlijke match vinden wij minstens zo belangrijk.

Persoonlijk

Met aandacht voor de persoon, de behoefte binnen de organisatie maar zeker ook de cultuur die daar heerst kijkt Itera samen met u wat de beste oplossing is.

Snel

Wij staan erom bekend dat we snel schakelen. Concreet betekent dit dat we binnen twee werkdagen minimaal één geschikte kandidaat aanbieden op uw aanvraag.

Groot netwerk

Wij zetten onze professionals graag voor u in. Wij hebben voor u de tijdelijk gewenste extra expertise.

Eigen medewerkers

Itera heeft hiervoor alles in huis. Een breed netwerk met vakgenoten, specialisten in Finance & ICT, gedreven management supporters, op elk niveau en elk gebied.

Het team

Koen Frese

Directeur

Jessica Kuijl

Sales Manager

Dyanne van Zeelst

Office Manager

Melvin Weerwag

Recruiter
Professionals in netwerk
Consultants