ICT detachering

Groot netwerk

Wij zetten onze professionals graag voor u in. Wij hebben voor u de tijdelijk gewenste extra expertise, het surplus aan ervaring of dat projectteam. Vinden we binnen Itera zelf niet de geschikte kandidaat, dan gebruiken we ons enorme netwerk om u de ideale match te bieden. Zo garanderen wij de juiste professional binnen twee werkdagen.

Snel

Wij staan erom bekend dat we snel schakelen. Concreet betekent dit dat we binnen twee werkdagen minimaal één geschikte kandidaat aanbieden op uw aanvraag. Zo zorgen we capaciteitsvraagstukken bij onze opdrachtgevers snel en goed worden opgelost en dat onze kandidaten snel weten waar ze aan toe zijn.

De ideale match

Wij maken een match niet alleen op basis van technische expertise. Dat onze consultants in uw organisatie passen als persoon vinden wij minstens zo belangrijk. Uw vraag staat centraal. Vanuit uw behoefte maken we de juiste match.

De beste mensen

Al onze ICT-professionals beschikken over vakinhoudelijke certificering als ITIL, Prince2 en MCSE. Onze softwareontwikkelaar kennen de moderne technieken als RAD, UML en Scrum. Hierdoor werken zij zowel doelmatig als efficiënt aan de nieuwste applicaties voor onze klanten.

Wij weten wel wie waarmaakt

"Voor sommige functies is het echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Dan ben ik blij dat ik Itera ken. Ze hebben een groot netwerk en weten ons altijd weer aangenaam te verrassen."

Wij lossen het op

Itera zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Van helpdeskmedewerker tot projectmanager, van ontwikkelaar tot SAP-specialist. De constante factor: topmensen met kennis en ervaring.

Itera ICT heeft de kennis en ervaring in huis om een IT-infrastructuur te beheren, migreren en optimaliseren. Onze brede kennis van IT-infrastructuren stelt ons in staat om aan de specifieke behoefte van een branche of bedrijf te voldoen. Lees meer »

Itera ICT is specialist in detachering van software-ontwikkelaars, met een focus op .NET, C#, Java, PHP en HTML5. Onze software-ontwikkelaars hebben stuk voor stuk een succesvolle track record en meerdere jaren ervaring in software-ontwikkeling. Van het inventariseren van requirements tot en met het implementeren en testen van de software. Lees meer »

Itera ICT voert voor uiteenlopende klanten interessante opdrachten uit op het gebied van Interaction Design en User Experience Design (UX). Lees meer »

Onze projectmanagers hebben kennis van vooruitstrevende ICT-toepassingen die relevant zijn voor onze klanten en zijn vertrouwd met veranderingstrajecten op inhoudelijk en organisatorisch vlak. Alhoewel zij vanuit een eigen discipline of vaardigheid werken, hebben onze projectmanagers allen minimaal 7 jaar ervaring op het grensvlak van business en ICT en hebben zij een uitgebreide opdrachtervaring. Lees meer »

Itera ICT heeft ervaren ICT'ers die direct inzetbaar zijn. Hiermee zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen met het invullen van uw tijdelijke vacature. Wij bieden flexibele professionals op elk functieniveau.
Itera ICT heeft ervaren ICT'ers die direct inzetbaar zijn. Hiermee zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen met het invullen van uw tijdelijke vacature. Wij bieden flexibele professionals op elk functieniveau.
U kunt er ook voor kiezen een heel project bij ons neer te leggen. Wij nemen u alles uit handen en nemen de verantwoordelijkheid. Itera zorgt voor een perfecte uitvoering van het project tegen de afgesproken voorwaarden en binnen de gestelde termijn.